PROJECTEN   BUREAU   PERS   CONTACT

 

 

Terras met zicht op het bos in Ottignies

18 are, 2015

Het hele programma van de woning staat georiënteerd in de richting van het dieper liggende dal. De bestaande grote massieven van Rhododenrons aan de rand van het bos zijn stelselmatig doorgetrokken doorheen de tuin tot tegen de woning. Op het niveau van de leefruimte werd een houten vlonder uitgewerkt met zicht op het bos. In contrast met de landschappelijke achtertuin krijgt de voortuin, voor het keukenraam, eerder een tuinkarakter met siergrassen en vaste planten die de parking en oprit inkleden. 

Architectuur: Olivier Dubucq      

tuinarchitect_steyaert_brussel_architectuur
tuinarchitect_steyaert_brussel_tuinplan
tuinarchitect_steyaert_brussel_vlonder
tuinarchitect_steyaert_brussel_tuinterras
tuinarchitect_steyaert_brussel_vlonder
tuinarchitect_steyaert_brussel_tuinplan